Exclusief: de eerste 250 Toolboxen gratis

De eerste 250 leden die de Toolbox Bewust Veilig, Iedere Dag bestellen, krijgen deze kosteloos toegestuurd. Wees er daarom snel bij en speel de spellen in uw bedrijf!

Bestel uw Toolbox Bewust Veilig, Iedere Dag door dit formulier in te vullen.

*Voor deze actie geldt 1 gratis Toolbox Bewust Veilig, Iedere Dag per lidbedrijf. Mocht u interesse hebben in meer exemplaren, kunt u dat in de e-mail vermelden.

Bestel: Toolbox Bewust Veilig, Iedere Dag

Onze ambitie is een veilige sector. Een sector waar iedereen die de bouwplaats betreedt ook weer veilig naar huis gaat. Samen zijn we hier verantwoordelijk voor. Het creëren van veilige werkcultuur is hier een belangrijk onderdeel van. Daarom hebben wij de Toolbox Bewust Veilig, Iedere Dag ontwikkeld.

De Toolbox Bewust Veilig, Iedere Dag is bedoeld om jouw bedrijf een volgende stap te helpen zetten naar een (nog) veiliger werkcultuur. Met een aantal ‘serieuze spellen’ willen we jullie bedrijf helpen om met elkaar het gesprek te voeren over veiligheid. Dagstart-vragen, veiligheidsdilemma’s, top-risico’s, afspraken of leren van incidenten; het zijn elementen van de acht spellen die in de komende maanden worden gelanceerd. Elk van deze spellen richt zich op het bespreekbaar maken van veiligheid met alle collega’s in het bedrijf, maar vooral met de vaklieden die de dagelijkse praktijk op een bouwplaats het best kennen.

Bestel hier!

 Een open veiligheidscultuur start bij het voeren van gesprekken, de Toolbox Bewust Veilig Iedere Dag biedt een speels handvat om dit gesprek te faciliteren.

Staatssecretaris van Sociale Zaken & Werkgelegenheid, Tamara van Ark